Hieronder zie je Engelse jeansmaten. Het is heel handig om te weten wat de Engelse jeansmaten zijn als je daar een keer op vakantie bent of in Nederland een broek hebt gevonden met deze maat. Je ziet een leuke broek maar je weet niet precies welke maat je moet kiezen. Via de onderstaande link bekijk je de bijbehorende maattabel.

Bekijk de maat via Jeans Centre en Kleertjes.com voor:
Dames
Heren
Meisjes
Jongens

* Bij Jeans Centre & Kleertjes.com kan je de maattabellen bekijken.

Bekijk hier de maattabellen bij Jeans Centre >>

  • Verschillende jeansmaten en modellen 
    • Inspiratie en meer

Bekijk hier alle maten & tabellen >>

Ook is het handig om UK broekmaten om te rekenen wanneer je online gaat shoppen. Stel je wilt een cadeau kopen voor een familielid of voor een vriend en je weet niet welke Engelse maat gelijk staat aan een Europese maat. Met de maattabel kan je broekmaten eenvoudig omrekenen.

UK jeansmaten maattabel

Onderstaande maattabel geeft een overzicht van de verschillende internationale maten. Op basis van de lengte van het been en de omtrek van de heupen/ taille kun je zelf bepalen welke maat je nodig hebt. Je hebt daarvoor enkel de tabel nodig die je via de onderstaande link kunt bekijken.

Je kunt zelf bepalen welke UK jeansmaat je nodig hebt. Je hebt daarvoor een meetlint nodig. Bepaalde lichaamsdelen zoals je heupomtrek, tailleomtrek en de lengte van het binnenbeen spelen daarbij een belangrijke rol. In de tabel hierboven zie je welke jeansmaten er horen bij bepaalde lichaamsafmetingen.

EU jeansmaatUK jeansmaat
302
324
346
368
3810
4012
4214
4416
4618
4820
5022

UK jeansmaten kan je ook bekijken en omrekenen door middel van onderstaande maattabel. In Engeland worden de inches gebruikt voor het bepalen van kledingmaten. Het kan daarom lastig zijn om in dit land een jeans te kopen die goed past bij je figuur. Je kunt de maten omrekenen om te weten te komen welke UK maat gelijk staat aan een EU maat. Nu je dit weet, kun je ook in Engeland een broek kopen in de juiste maat.

Engelse jeansmaten

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*