Hieronder zie je Engelse jeansmaten. Het is heel handig om te weten wat de Engelse jeansmaten zijn als je daar een keer op vakantie bent of in Nederland een broek hebt gevonden met deze maat. Je ziet een leuke broek maar je weet niet precies welke maat je moet kiezen. Via de onderstaande link bekijk je de bijbehorende maattabel.

Maak hieronder je keuze en bekijk de maattabellen en jeans via de fit finder:

Maattabel jeans (Bron: About You)

 • Hoe de maattabel bekijken van About You? Kies een jeans, ga vervolgens naar: Twijfel je over je over de maat? Ga dan naar de maattabel

 • Bekijk bij About You de maattabel voor elke jeans

 • Vele jeansmaten & tabellen

 • Kies de gewenste maat en broek bij About You

 • Bekijk de maattabel en jeans bij About You >>

 • Direct naar de jeans bij About You >>
 • Ook is het handig om UK broekmaten om te rekenen wanneer je online gaat shoppen. Stel je wilt een cadeau kopen voor een familielid of voor een vriend en je weet niet welke Engelse maat gelijk staat aan een Europese maat. Met de maattabel kan je broekmaten eenvoudig omrekenen.

  UK jeansmaten maattabel

  Onderstaande maattabel geeft een overzicht van de verschillende internationale maten. Op basis van de lengte van het been en de omtrek van de heupen/ taille kun je zelf bepalen welke maat je nodig hebt. Je hebt daarvoor enkel de tabel nodig die je via de onderstaande link kunt bekijken.

  Je kunt zelf bepalen welke UK jeansmaat je nodig hebt. Je hebt daarvoor een meetlint nodig. Bepaalde lichaamsdelen zoals je heupomtrek, tailleomtrek en de lengte van het binnenbeen spelen daarbij een belangrijke rol. In de tabel hierboven zie je welke jeansmaten er horen bij bepaalde lichaamsafmetingen.

  EU jeansmaatUK jeansmaat
  302
  324
  346
  368
  3810
  4012
  4214
  4416
  4618
  4820
  5022

  UK jeansmaten kan je ook bekijken en omrekenen door middel van onderstaande maattabel. In Engeland worden de inches gebruikt voor het bepalen van kledingmaten. Het kan daarom lastig zijn om in dit land een jeans te kopen die goed past bij je figuur. Je kunt de maten omrekenen om te weten te komen welke UK maat gelijk staat aan een EU maat. Nu je dit weet, kun je ook in Engeland een broek kopen in de juiste maat.

  Engelse jeansmaten

  Geef als eerste een reactie

  Geef een reactie

  Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


  *