Je hebt al een hele tijd een hele mooie jeans gezien en je bent van plan deze te gaan kopen, dan is het wel van belang dat je weet welke maat je hebt. Hoe ga je dat opmeten? Dat kun je op deze pagina bekijken. Het is van belang dat je de meetlint op je blote huid legt en trek deze niet te strak aan. In de tabel die je via de onderstaande link kunt bekijken, zie je welke maten er bij de gemeten afmetingen horen.

Bekijk de maat via Jeans Centre en Kleertjes.com voor:
Dames
Heren
Meisjes
Jongens
  • * Bij Jeans Centre & Kleertjes kan je de maattabellen bekijken.

Bekijk hier de maattabellen bij Jeans Centre >>

  • Verschillende jeansmaten en modellen 
    • Inspiratie en meer

Bekijk hier alle maten & tabellen >>

Bij jeans worden de maten in W, taillemaat en een L de lengtemaat uitgedrukt. Hieronder heb je een hele mooie tabel die laat zien bij hoeveel cm welke taillemaat hoort en bij hoeveel cm je welke lengtemaat moet hebben.

Heel handig, op deze manier voorkom je een miskoop. Het zou toch zonde zijn om een te grote broek te kopen. Door deze onderstaande tabel koop je nooit meer een te kleine of te grote broek.

Jeans meten

Met behulp van deze tabellen kan je je jeans opmeten. Het is voor een juiste jeansmaat belangrijk dat je je heupen en been meet. Per merk kunnen de maten verschillen, bekijk altijd de maattabel die erbij staat wanneer je deze online koopt.

jeansmaat opmeten

De heupomtrek in centimeters en de taillemaat in centimeters zijn belangrijk voor het bepalen van de breedtemaat van een jeans. De beenlengte is weer bepalend voor de lengtemaat van een broek.

Heupomtrek in cm6669717476798184869197102107112
Taillemaat (W)2627282930313233343638404244
Lengte binnenbeen in cm7681869197
Lengtemaat (L)3032343638

Jeans opmeten

Met behulp van deze afbeelding kun je de maten opmeten. Het opmeten van jeansmaten is handig wanneer je op zoek bent naar je jeansmaat. Voor heren en dames kan er soms een klein verschil ontstaan. Ook kunnen bepaalde kledingmerken kiezen voor afwijkende maten. Indien je twijfelt kun je altijd zoeken naar de maattabel die specifiek van dat merk is.

Jeans opmeten
Jeans opmeten

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*