Je hebt al een hele tijd een hele mooie jeans gezien en je bent van plan deze te gaan kopen, dan is het wel van belang dat je weet welke maat je hebt. Hoe ga je dat opmeten? Dat kun je op deze pagina bekijken. Het is van belang dat je de meetlint op je blote huid legt en trek deze niet te strak aan. In de tabel die je via de onderstaande link kunt bekijken, zie je welke maten er bij de gemeten afmetingen horen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de maattabellen en jeans via de fit finder:

Maattabel jeans (Bron: About You)

 • Hoe de maattabel bekijken van About You? Kies een jeans, ga vervolgens naar: Twijfel je over je over de maat? Ga dan naar de maattabel

 • Bekijk bij About You de maattabel voor elke jeans

 • Vele jeansmaten & tabellen

 • Kies de gewenste maat en broek bij About You

 • Bekijk de maattabel en jeans bij About You >>

 • Direct naar de jeans bij About You >>
 • Bij jeans worden de maten in W, taillemaat en een L de lengtemaat uitgedrukt. Hieronder heb je een hele mooie tabel die laat zien bij hoeveel cm welke taillemaat hoort en bij hoeveel cm je welke lengtemaat moet hebben.

  Heel handig, op deze manier voorkom je een miskoop. Het zou toch zonde zijn om een te grote broek te kopen. Door deze onderstaande tabel koop je nooit meer een te kleine of te grote broek.

  Jeans meten

  Met behulp van deze tabellen kan je je jeans opmeten. Het is voor een juiste jeansmaat belangrijk dat je je heupen en been meet. Per merk kunnen de maten verschillen, bekijk altijd de maattabel die erbij staat wanneer je deze online koopt.

  jeansmaat opmeten

  De heupomtrek in centimeters en de taillemaat in centimeters zijn belangrijk voor het bepalen van de breedtemaat van een jeans. De beenlengte is weer bepalend voor de lengtemaat van een broek.

  Heupomtrek in cm6669717476798184869197102107112
  Taillemaat (W)2627282930313233343638404244
  Lengte binnenbeen in cm7681869197
  Lengtemaat (L)3032343638

  Jeans opmeten

  Met behulp van deze afbeelding kun je de maten opmeten. Het opmeten van jeansmaten is handig wanneer je op zoek bent naar je jeansmaat. Voor heren en dames kan er soms een klein verschil ontstaan. Ook kunnen bepaalde kledingmerken kiezen voor afwijkende maten. Indien je twijfelt kun je altijd zoeken naar de maattabel die specifiek van dat merk is.

  Jeans opmeten
  Jeans opmeten

  Geef als eerste een reactie

  Geef een reactie

  Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


  *